Blog

Crede în tine!

Revin să scriu după o perioadă de “rătăcire” în care am realizat să fii tu însuți e foarte important.

În această vreme am primit o întrebare – Ești fericit cu viața ta?! – ce m-a pus chiar pe gânduri mari,gen câteva zile numai la asta m-am gandit. Cert este că nu totul este “roz” în viață, o să întampini momente grele ce va trebui să le faci față tu singur, poate o să ai sprijin din partea cuiva sau nu, dar ce pot spune e că mai bine să fii tu sigur pe tine, să te ambiționezi, să te motivezi singur. Consider că asta e cheia de a face față mulțimii ce de abia așteaptă să cazi. Nu lăsa mințile mici să te convinga că visul tau e prea mare.

Nu toți îți vor binele,așa că nu-i lăsa să ți-l ia.

 Devine cam greu pentru persoane mai sufletiste, ce repede dau crezare oamenilor care se apropie de tine într-un mod parșiv de șiretnic,cu gânduri ascunse. Aici este bine să fii indiferent, ai fi surprins cât de rău poate face indiferența ta persoanelor ce îți vor raul cu zâmbetul pe buze,dându-se drept prietenii tăi. Indiferența ucide oamenii, îi sfâșie pe interior,sufletește mă refer, poate și pe tine o să te doară, că nu ești obișnuit dar trebuie să te adaptazi. Câteodată mă întreb dăcă nu cumva suntem mai răi decât animalele, cei drept cred că e mai mult o constatare.

P.S.- Există și oameni minunați, pe ei să îi păstrați lângă voi. Cum îi alegem?! – simțindu-i. 😉 Iar,Revenind la întrebarea primită mai sus, fericirea depinde de calitatea gândurilor noastre. 

Pe curând!

Advertisements

Minunata lume muzicală a pianului.


Muzica ce mă ține in viață!

Cum în prima postare am zis că iubesc să ascult muzică, astăzi vă voi vorbi despre muzica pianului.

Frumusețea muzicii cântată la pian mă face să simt o emoție aparte, de liniște sufletească, de un loc al meu unde să fiu doar eu,să mă scufund în tainele poveștii, spuse de clapele alintate de mâini care să le atingă cu dragoste.Da! Avem nevoie de  astfel de momente după zilele obișnuite și zgomotoase petrecute în viață.


Când pianul spune o poveste…

Viața dacă e să ne gândim este precum un pian, clapele albe definesc fericirea, cele negre reprezintă tristețea dar cu cât mai mult pășești prin viață, trebuie să îți amintești că și cele negre contribuie de asemenea pentru o astfel de muzică armonioasă,inedită, la fel și în viață. Fără momentele grele din viața noastră nu am fi unde am vrea să ajungem și să fim puternici.

Pe curând!

Prima postare pe blog!

Un nou început. Aici pe blog!

Începând de astăzi o să încep o nouă experiență, aceea de a scrie aici pe primul meu blog,ce-i drept cu puțină stângăcie 😁 deoarece e prima mea postare,mi se pare oarecum greu să îmi aștern ideile în pagină,dar de îndată ce scriu cuvintele vor veni de la sine, cum se spune “lucrurile mari au începuturi mici”.

Despre mine…

Ei bine, greu de vorbit când e vorba de mine…Dacă ar fi să încep cu ceva aș spune că sunt de fire timid,sociabil, iubesc să citesc, să învăț lucruri noi,să merg la sală,să ascult muzică sau să vizionez filme.

Pe curând!