Crede în tine!

Revin să scriu după o perioadă de “rătăcire” în care am realizat să fii tu însuți e foarte important.

În această vreme am primit o întrebare – Ești fericit cu viața ta?! – ce m-a pus chiar pe gânduri mari,gen câteva zile numai la asta m-am gandit. Cert este că nu totul este “roz” în viață, o să întampini momente grele ce va trebui să le faci față tu singur, poate o să ai sprijin din partea cuiva sau nu, dar ce pot spune e că mai bine să fii tu sigur pe tine, să te ambiționezi, să te motivezi singur. Consider că asta e cheia de a face față mulțimii ce de abia așteaptă să cazi. Nu lăsa mințile mici să te convinga că visul tau e prea mare.

Nu toți îți vor binele,așa că nu-i lăsa să ți-l ia.

 Devine cam greu pentru persoane mai sufletiste, ce repede dau crezare oamenilor care se apropie de tine într-un mod parșiv de șiretnic,cu gânduri ascunse. Aici este bine să fii indiferent, ai fi surprins cât de rău poate face indiferența ta persoanelor ce îți vor raul cu zâmbetul pe buze,dându-se drept prietenii tăi. Indiferența ucide oamenii, îi sfâșie pe interior,sufletește mă refer, poate și pe tine o să te doară, că nu ești obișnuit dar trebuie să te adaptazi. Câteodată mă întreb dăcă nu cumva suntem mai răi decât animalele, cei drept cred că e mai mult o constatare.

P.S.- Există și oameni minunați, pe ei să îi păstrați lângă voi. Cum îi alegem?! – simțindu-i. 😉 Iar,Revenind la întrebarea primită mai sus, fericirea depinde de calitatea gândurilor noastre. 

Pe curând!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s